Tirsdagsklubben

Velkommen til tirsdagsklubben!

TIRSDAGSKLUBBEN er et tilbud til alle damer i klubben som har mulighet til å spille tirsdag ettermiddag/kveld, uavhengig av hcp. Vanligvis spiller vi stableford og eclectic men også andre konkurranseformer som lagspill og varianter av bestball/scramble blir prøvd i løpet av sesongen. Alle samles til kaffe og hyggelig samvær etter runden. NYE OG GAMLE SPILLERE ØNSKES HJERTELIG VELKOMMEN!

Vi deler inn i 4 klasser, KLASSE A: 0 - 14,9, KLASSE B: 15,0 - 26,9, KLASSE C: 27,0 - 36,0 og KLASSE D: 37,0 - 54.

Klasse A: Slaggolf
Klasse B: Slaggolf
Klasse C: Slaggolf
Klasse D: Slaggolf

En tredjedel av klassene premieres, dersom nok deltagere. Ved lik score vinner den med laveste handicap.

For å være kvalifisert til disse konkurransene, må man ha deltatt i minimum 7 TURNERINGER/ECLECTIC

ALLE SCOREKORT SKAL SKAL SUMMERES OG SIGNERES AV SPILLER OG MARKØR OG LEVERES INN ETTER RUNDEN. ALLE RUNDENE VIL BLI REGISTRERT I GOLFBOX

Startkontingenten i år er kr. 70,- pr. gang og betales direkte i Proshop'en ved ankomst turnering. Her får du også scorekortet ditt. Betaling helst med kort.
Premiering når det er 10 startende eller flere. Alle tirsdagene er satt opp med en person som er ansvarlig for start og premiering.

Påmelding :  Hvis du ønsker å spille må du melde deg på hver uke på hjemmesidene, innen mandag kl. 18. Så sett av tirsdagene fremover og bli med!

Har du ikke anledning til å spille på ettermiddagen så sjekk ut sidene under Damer. Her spilles det konkurranse hver formiddag på tirsdager fra kl. 10.00.

Damekomitéen - Tirsdagsklubben
Jannicke Lillelien