Turneringer

Informasjon - Sommereclectic

Dato:søndag 1. juli 2018 - kl. 0700
Sted:
Start påmelding:Ingen online påmelding
Slutt påmelding:Ingen online påmelding

Beskrivelse


Eclectic:
Konkurransen spilles på hovedbanen over en eller flere runder, hvor du etter å ha spilt første runde har anledning til å spille flere runder for å forbedre de hull du ikke lykkes så godt med.


Konkurransen er åpen for alle. Spiller eller markør må være over 16 år. Herrer (også juniorer) spiller fra gul tee, damer fra rød tee. Det spilles i en samlet klasse.
Registrering: Du melder fra i golfshopen at dette skal være en tellende runde i Sommereclectic-en, og betaler startkontingent, kr 25,-, før start.
Du registrerer runden i Golfbox, og den godkjennes av markør. I tillegg leveres signert scorekort merket med Sommer-eclectic i golfshop eller i postkassen ved kontordøren.
Resultater vil bli registrert i egen eclectic som du vil finne på Kjekstad GKs hjemmesider, til høyre på siden for turneringer.
 
Det premieres for
·      Beste 3 brutto resultater pr 31. juli 2018.
·      Beste 3 stableford resultater pr 31. juli 2018, beregnet etter spillehandicap pr 31. juli 2018. Her regnes med max handicap 36.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her