Tirsdagsklubben

Velkommen til Tirsdagsklubben

TIRSDAGSKLUBBEN er et tilbud til alle damer i klubben, uavhengig av hcp. Vanligvis spiller vi stableford og eclectic men også andre konkurranseformer som lagspill og varianter av bestball/scramble blir prøvd i løpet av sesongen. Alle samles til kaffe og hyggelig samvær etter runden. NYE OG GAMLE SPILLERE ØNSKES HJERTELIG VELKOMMEN!

Nytt av året er "Prosjekt Ivaretakelse". Dette er et prosjekt i regi av Norges Golfforbund og Kjekstad Golfklubb er en av 17 norske klubber som er med på dette. Jannicke Lillelien i Tirsdagsklubben er Kjekstad Golfklubbs prosjektleder.

Øverst på handlingsplanen til "Prosjekt Ivaretakelse" står tilpasninger som kan gi golf-Norge flere barn og unge, jenter og kvinner. Og det er nettopp HANDLING og observasjoner som skal lære oss mer om behovene til de uetablerte golfspillerne gjennom perioden.

I den forbindelse har Jannicke laget en handlingsplan og følgende punkter handler om dere damene i Kjekstad Golfklubb. Vi ønsker flere damer med i klubben, vi ønsker flere damer med på treninger og turneringer. Vi ønsker å få med nettopp DEG! smiley (Punktene finner du nederst på siden.)

Vi starter derfor friskt denne sesongen med treninger på torsdager fra kl. 18 - 19 samt at vi deler inn i flere klasser på spilledagene våre.

Nye klasser i 2017: Vi deler inn i 4 klasser, KLASSE A: 0 - 14,9, KLASSE B: 15,0 - 26,9, KLASSE C: 27,0 - 36,0 og KLASSE D: 37,0 - 54.

Klasse A: Slagspill
Klasse B: Stableford
Klasse C: Stableford
Klasse D: Stableford

En tredjedel av klassene premieres, dersom nok deltagere. Ved lik score vinner den med laveste handicap.
  • De tre beste spillerne i hver klasse premieres ved sesongslutt.

For å være kvalifisert til disse konkurransene, må man ha deltatt i minimum 7 TURNERINGER/ECLECTIC

ALLE SCOREKORT SKAL SKAL SUMMERES OG SIGNERES AV SPILLER OG MARKØR OG LEVERES INN ETTER RUNDEN. ALLE RUNDENE VIL BLI REGISTRERT I GOLFBOX

Startkontingenten i år er kr. 70,- pr. gang og betales direkte i Proshop'en ved ankomst turnering. Her får du også scorekortet ditt. Du kan betale både med kort og kontant. Premiering når det er 10 startende eller flere. Alle tirsdagene er satt opp med en person som er ansvarlig for start og premiering.

Påmelding :  Hvis du ønsker å spille må du melde deg på hver uke på hjemmesidene, innen mandag kl. 18. Påmelding starter hver tirsdag. Så sett av tirsdagene fremover og bli med!

PS: For å bli oppdatert på hva som skjer i tirsdagsklubben fremover, logg deg inn i medlemsregisteret på disse hjemmesidene. Etter at du er innlogget på medlemssidene, pass på at du abonnerer på Damer nyheter og informasjon under "Mitt oppsett" så får du en notis på e-mail hver gang det legges ut nyheter på hjemmesider vedrørende tirsdagsgruppa.

Har du ikke anledning til å spille på ettermiddagen så sjekk ut sidene under Damer. Her spilles det konkurranse hver formiddag på tirsdager fra kl. 09.00.

Følgende punkter som berører alle dere damer, er sakset ut av handlingsplanen:

Hva:

Ansvarlig:

Frist:

Ressurser (forutsetninger/behov):

Trening Damer torsdager fra 18-19.00. Oppstart 27/4-17 Hensikten er å motivere damene til å rekruttere, ta vare på hverandre og inkludere nye i klubben. Jannicke 27/4-17 Praksistimer Lill Halvorsen(trener 1 på Hvam i mai), spiller på tirsdagsgruppen. .Jannicke+leie inn Pro

Bente Lohne (leder av Tirsdagsklubben, og daglig leder av Proshoppen) kom med forslag om å ha flere klasseinndelinger på spilledagen til Tirsdagsklubben, slik at flere tør å delta. På lik linje med vanlige klubbturneringer. Målet er å ufarliggjøre golfen, og stille opp i klubbturneringer. Bente Lohne Så fort som mulig? Bente Lohne+turneringsleder
Vervekampanje. Bente Lohne skal verve flere damer når de kommer innom Proshoppen. Hun er første møte med klubben vår for nye spillere. Bente Lohne Gjennom hele sesongen Bente Lohne og ansatte i Proshop

Har du spørsmål til Damekomiteen, ta kontakt:

Jannicke Lillelien
Marte Eggen