Tirsdagsklubben

Velkommen til Tirsdagsklubben

TIRSDAGSKLUBBEN er et tilbud til alle damer i klubben, uavhengig av hcp. Vanligvis spiller vi stableford og eclectic men også andre konkurranseformer som lagspill og varianter av bestball/scramble blir prøvd i løpet av sesongen. Alle samles til kaffe og hyggelig samvær etter runden. NYE OG GAMLE SPILLERE ØNSKES HJERTELIG VELKOMMEN!

Nye klasser i 2015: Vi deler inn i 3 grupper, KLASSE A 0 - 17,1, KLASSE B 17,2 - 29,3, KLASSE C 29,4- 36.0.
Spill: Slag klasse A.  Stableford klasse B og C. En tredjedel av klassene premieres, dersom nok deltagere. Ved lik score vinner den med laveste handicap.
  • De tre beste spillerne i hver klasse premieres ved sesongslutt.

For å være kvalifisert til disse konkurransene, må man ha deltatt i minimum 7 TURNERINGER/ECLECTIC

ALLE SCOREKORT SKAL SKAL SUMMERES OG SIGNERES AV SPILLER OG MARKØR OG LEVERES INN ETTER RUNDEN. ALLE RUNDENE VIL BLI REGISTRERT I GOLF BOX

Startkontingenten er kr. 60,- Herav går ca 15 % i avgift til klubben, resten går til premier. Premiering når det er 10 startende eller flere. Alle tirsdagene er satt opp med en person som er ansvarlig for start og premiering.

Påmelding :  Hvis du ønsker å spille må du melde deg på hver uke på hjemmesidene, innen mandag kl. 18. Påmelding starter hver tirsdag. Så sett av tirsdagene fremover og bli med!

PS: For å bli oppdatert på hva som skjer i tirsdagsklubben fremover, logg deg inn i medlemsregisteret på disse hjemmesidene. Etter at du er innlogget på medlemssidene, pass på at du abonnerer på Damer nyheter og informasjon under "Mitt oppsett" så får du en notis på e-mail hver gang det legges ut nyheter på hjemmesider vedrørende tirsdagsgruppa.

Har du ikke anledning til å spille på ettermiddagen så sjekk ut sidene under Damer. Her spilles det konkurranse hver formiddag på tirsdager fra kl. 09.00.