Gjester

Greenfee og booking

Bestilling av starttider gjøres på:
Telefon 3129 7990 innvalg 1 eller via Golfbox

Proshop/startbod er betjent:

Man-Tor: Kl. 0800 - 1900
Fre - Søn: Kl. 0800 - 1800

Greenfeesatser sesongen 2016

Hovedbanen: (rundegreenfee)   Korthullsbane: (dagsgreenfee)
Hverdager kr. 440,-   Hverdager kr. 230,-
Helg og helligdager kr. 520,-   Helg og helligdager kr. 260,-

Julitilbud: Rundegreenfee kr. 340,- alle dager på 18-hullsbanen.

Rabattordninger

Fylle en starttid: Spill 4 fullt betalende greenfeespillere sammen, betal kun for 3. Gjelder kun i proshopens åpningstid.

Klippekort: Spill totalt 5 runder på Kjekstad i sesongen, få den 5. runden gratis.

Gjestespiller booket av Kjekstad GK medlem
100,- i rabatt på 18-hullsbanen i proshopens åpningstid.
Gjelder gjest forhåndsregistrert i Golfbox av Kjekstadmedlem og som spiller sammen med Kjekstad medlem.

Norsk Senior Golf:
Medlemmer av NSG kan spille 3 runder til halv pris av full greenfee løpet av 2016-sesongen. Rabattkortet kan brukes alle hverdager før kl 1400. Legitimasjon og bevis på betalt NSG-årsavgift må forevises før start.

Golfhäftet:
Golfhäftet gjelder kun på hverdager, ikke helg og helligdager.

GREENFEE SAMARBEID
100,- i rabatt på 18-hullsbanen. Rabatten gis på forespørsel ved innsjekking i åpningstiden til proshop. Gjelder kun for fullt betalende medlemmer fra: Asker/Grini/Drammen/Groruddalen/Mørk/Østmarka

Regler for ovennevnte rabattordninger
Gjelder ikke i juli. Kun en rabattordning kan benyttes av gangen.

Greenfeemedlemskap i Kjekstad GK gir 50% rabatt på gjeldende greenfee på 18-hullsbanen hele sesongen, også i juli.

Juniorer har 50% rabatt på gjeldende greenfeesatser og får ikke ytterligere rabatter.

Generelle regler for spill på banen

• Alle spillere skal registrere seg i proshop eller automat senest 15 minutter før start
  • Frammøte ved første tee skal være senest 10 minutter før starttid
  • Handicapkrav på hovedbanen (18 hull) er HCP 54, max 2 stk i hver ball med HCP over 36
  • Det skal fremvises gyldig medlemskort
  • Spill på banen foregår i henhold til golfregler og golfetikette
  • Det er ikke tillatt å trene repeterende slag på noen av banene uten at klubbens PRO er tilstede
  • Spilletid skal ikke overskride 4 timer på 18-hulls banen
  • Alle spillere skal ha med seg greengaffel og oppfordres til å bruke den
  • Alle spillere bes respektere henvendelser og anvisninger fra banevertene
  • Medlemmer og sponsorer kan bestille starttid inntil 14 dager før spilledag
  • Greenfeespillere kan bestille starttid 7 dager før spilledag
  • Korthullsbanen (9 hull) er åpen for spillere uten hcp, i følge med spillere med minimum HCP 54. Og ett køllesett pr. spiller.
  • Avbooking/Uteblivelse skal meldes til Golfshop senest to timer før starttid, eller meldes av i Golfbox.
    Dersom ikke evt. avbooking skjer innen gitte frister vil:
    Greenfeegjester bli fakturert utestående greenfee og melding vil bli sendt hjemmeklubb.
    Medlemmer mister rett til tidsbooking ved gjentatte forseelser.
  • Medlemmer som bestiller for sine gjester skal oppgi klubbnummer, medlemsnummer og handicap for alle spillerne.
  • Spikes, barnevogner og hunder er tillatt på banen. Hunder skal holdes i bånd hele tiden.